Blog

Winter is coming! La Slobozia avem nevoie de combustibil pentru iarnă…

i Sep 5th 1 Comment by
Share
ACTUALIZARE 23 octombrie: Mulțumită donațiilor voastre am achitat astăzi factura pentru încălzire. Din motive independente de voința noastră ne-a fost imposibil să găsim combustibilul folosit în anii trecuți, adică bricheți din rumeguș de lemn de fag, așa încât am achiziționat 145 metri steri de lemn de foc, suficienți pentru întreaga iarnă!

Ne place sau nu, vara s-a încheiat. Și, la fel ca personajele din serialul „Urzeala Tronurilor”, ne gândim cum să-l întâmpinăm pe fiorosul General Iarnă.Noi, la PRO VITA București, am făcut o promisiune colegilor din Așezământul social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” de la Slobozia/Giurgiu: să le asigurăm în fiecare iarnă combustibilul necesar încălzirii centrului în care locuiesc peste 30 de persoane.

Până acum, am reușit să ne ținem cuvântul.

În urmă cu câteva zile am făcut o nouă vizită părintelui Valentin Ștefan și preotesei Veronica (detalii și fotografii) și i-am asigurat din nou de sprijinul nostru.

Cele 20 de tone de combustibil (bricheți din lemn) necesare iernii 2017-2018 trebuie livrate la 15 octombrie, întrucât „la țară” se face frig mai repede iar în așezământ, majoritatea sunt copii mici.

Așteptăm să primim o ofertă fermă de preț, dar din experiența anterioară, știm deja că factura va avea o valoare de circa 15.000 de lei.

Ca de fiecare dată, nimic nu s-ar putea face fără ajutorul vostru.

Vă rugăm să contribuiți la proiect printr-o donație sau, dacă reprezentați o persoană juridică, printr-o sponsorizare (deductibilă din baza de impozitare în anumite limite).

Donația se poate face:

 • prin transfer bancar în conturile:
  • RO81 RZBR 0000 0600 0722 9024 (RON) sau RO70 RZBR 0000 0600 0722 9028 (EUR)
  • deschise la Raiffeisen Bank – Agenţia Victoria, București, titular Asociaţia PRO VITA – filiala Bucureşti,
 • online, prin paypal (user: provitabucuresti@gmail.com)
 • online, prin EuPlătesc, apăsând aici.

Dacă reprezentați o persoană juridică și doriți să faceți o sponsorizare vă rugăm să ne contactați.

Nu în ultimul rând, împărtășiți cu prietenii voștri această postare și invitația noastră la o faptă bună.

Comments

 1. Cristian Ioan
  8 septembrie 2017 at 5:44 pm

  Sper sa mai contribuie, am trimis 200, dar vor ajunge abia pe 11 (incepe scoala!) si nu reprezinta decat o picatura din cei zece mii necesari …

  Doamen-Ajuta!

  Cris

  Reply

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *