Noutăți

Contribuții la activități umanitare în trimestrul IV din 2019

i dec. 20th No Comments by

26.11.2019 – Plata facturii de energie electrică – 2.383 lei (beneficiar: Așezământul „Sf. Arhangheli” din Slobozia)
20.12.2019 – Plata facturii de energie electrică – 2.631 lei (beneficiar: Așezământul „Sf. Arhangheli” din Slobozia)

Programele noastre permanente de sprijin continuă și ele. Le cunoașteți deja, suntem siguri. Date despre acestea, în raportul anual.

Ne bucurăm să putem fi de folos – și nu uitați să contribuiți printr-o donație!

O mărturie despre ajutorul oferit de PRO VITA București

i oct. 17th No Comments by

Ne este dificil să cuantificăm întreaga noastră activitate. La drept vorbind, nu totul se poate măsura în scutece, lapte praf și caiete. Există lucruri temeinic făcute dar care, sincer, nu știm cum ar putea fi echivalate într-o sumă de bani. Da, orice are o valoare – dar nu orice are un preț.

Se întâmplă însă, uneori, atunci când rezultatul muncii noastre este măsurabil, să avem nevoie de confirmarea și mărturia celor care au beneficiat de pe urma sprijinului dat. Asta pentru că și noi suntem obligați ca anual să depunem rezultatele exercițiului financiar, iar sponsorii noștri (adică voi) se simt mai siguri dacă primesc cifre ca răspuns la cifrele donațiilor lor.

Maricica este o mamă pe care am ajutat-o recent cu asistență juridică, după ce a fost dată afară de la serviciu pentru că era însărcinată. O nedreptate strigătoare la cer, ca să nu mai vorbim de aspectul de (i)legalitate. Maricica ne-a solicitat ajutorul pentru recuperarea în instanță a prejudiciului. Am rugat-o, la final, să ne trimită mărturia ei despre ajutorul oferit. Iat-o mai jos, exact așa cum am primit-o.

„Eu fiind victima violentelor in familie, am stat in doua centre de „protectie mama si copil „si anume: Directia de asistenta sociala Anais si Adra Romania,cat am fost cazata la ADRA am reusit sa obtin 2 ordine de protectie si am reusit sa am o legatura stransa cu dna Alina Mohorea dansa fiind psihologul nostru, chiar si la plecarea din asociatie am tinut legatura cu dansa.

(mai mult…)

Contribuții la activități umanitare în trimestrul III din 2019

i sept. 16th No Comments by

30.07.2019 – Plata facturii de energie electrică – 588 lei (beneficiar: Așezământul „Sf. Arhangheli” din Slobozia)
16.09.2019 – Plata facturii de energie electrică – 2.044 lei (beneficiar: Așezământul „Sf. Arhangheli” din Slobozia)

Programele noastre permanente de sprijin continuă și ele. Le cunoașteți deja, suntem siguri. Date despre acestea, în raportul anual.

Ne bucurăm să putem fi de folos – și nu uitați să contribuiți printr-o donație!

Raportul anual de activitate – 2018

i mai 5th No Comments by

În anul 2018, conform raportului de activitate făcut public astăzi, PRO VITA București a continuat să aloce cea mai însemnată parte a resurselor sale activităților umanitare și caritabile.

Din totalitatea bugetului anual de 186.000 lei, circa 62%, adică 113.000 lei, au fost atribuite donațiilor și ajutoarelor umanitare, în timp ce proiectele asociației în ansamblu au totalizat 82% din cheltuieli (150.000 lei).

Pe lângă sprijinul umanitar direct sau indirect, celelalte direcții în care asociația noastră este activă includ consilierea în criza de sarcină, programul de terapie post-avort „Călătoria”, centrul juridic și influențarea deciziilor, relații internaționale.

Mai multe despre proiectele desfășurate de asociația noastră pe website-ul dedicat activității umanitare, www.potisalvaoviata.ro, precum și pe pagina noastră oficială www.asociatiaprovita.ro.

VIZIUNEA asociației PRO VITA București rămâne aceeași, la 14 ani de la fondare: Demnitatea şi valoarea inerente fiecărui om trebuie recunoscute şi respectate de la concepţie şi până la moartea naturală. Pentru aceasta, PRO VITA ajută la construirea unei culturi a vieţii, văzând în fiecare existenţă un bun în sine, necondiţionat de utilitatea acesteia pentru alţii ori pentru stat.

Fie că abia ați aflat despre noi, fie că suntem prieteni vechi, vă invităm să citiți raportul de activitate și să ne scrieți opiniile și sugestiile voastre pentru viitor.

Mulțumim foarte mult tuturor donatorilor, sponsorilor și susținătorilor!