Sponsorizări (firme)

Stimate antreprenor sau director,

Poţi da foarte simplu o mână de ajutor pentru rezolvarea unor nevoi stringente din comunitate, reflectate în programele sociale ale organizației noastre. Prin sponsorizare sau prin parteneriate de CSR, fără efort financiar suplimentar, vei avea mulţumirea că o parte din eforturile voastre sunt valorificate în comunitate, prin noi.

Sponsorizări

Alege să sponsorizezi PRO VITA București şi îţi poţi deduce sponsorizarea din impozit, conform legii (în limita cumulativă a 20% din impozit și 0,75% din cifra de afaceri – pentru firmele plătitoare de impozit pe profit, respectiv 20% din impozit – pentru microintreprinderi).

Alege o activitate pe care să o sprijini!

  • asistență socială completă – în beneficiul copiiilor și al mamelor din așezământul social „Sfinții Arhangheli”, cu care suntem în parteneriat.
  • asistență specializată (psihologică, juridică, medicală) – prin programul integrat de asistență și sprijin pentru mame și viitoare mame;
  • educare, informare și pregătire pentru viața de familie – prin programul „Vreau să Aflu”.

Cum să faci sponsorizarea?

Parteneriate CSR

Include programele noastre sociale în strategia de CSR a firmei tale! Astfel oferi angajaților tăi ocazia să se facă utili prin voluntariat, iar proiectelor noastre sociale ocazia de a deveni mai cunoscute în comunitate. Pentru detalii și pentru a încheia un astfel de parteneriat, te rugăm să ne contactezi.

Alte modalități de a ajuta

  • angajaţii firmei tale pot alege să redirecţioneze către noi 2% din impozitul plătit statului în anul anterior;
  • achiziționează, pentru persoanele aflate în grija noastră, tichete cadou cu destinație specificată (de ex. alimente sau rechizite), de asemenea neimpozabile (în anumite limite). Contactează-ne pentru detalii;
  • „Ghidul implicării sociale” îți oferă alte idei despre cum o societate comercială poate sprijini o organizație non-profit cu a cărei cauză rezonează.